Over ons

Over jou

Bij Digital Farmers schrijven we een verhaal.
Een verhaal waarin jij de hoofdrol speelt en wij farmers een ondersteunende bijrol aannemen. Denk dan zeker niet aan figuranten die er met één simpele instructie vanaf komen.

Nee, daar worden we niet enthousiast van! 😁

Als je al eens fatsoenlijk gekeken hebt naar onze website, zal je gemerkt hebben dat er verschillende soorten farmers aan het werk zijn.

Iedere farmer blinkt uit in zijn of haar specifieke skill. 
Naargelang de grootte en de aard van jouw project, zullen de juiste farmers aan jouw eigen stuk land toegewezen worden. 

We stellen als het ware je eigen digital farmers team samen die collectief verantwoordelijk zijn om jouw zaadje (je idee/project) tot een rijkelijk landschap om te toveren waar jij de vruchten van kan plukken.

"Start small, grow big"

Zo luidt onze slogan.

Bij Digital Farmers discrimineren we niet.
Ondernemers groot of klein, kunnen bij ons terecht.

In het verleden maakten wij reeds complexe online shops waarbij we meer dan 10 farmers moesten inzetten op een bepaald project.  Tegelijkertijd hielpen we startende ondernemers waarvan het budget een stuk beperkter was en er voldoende was aan één of twee farmers.

We zijn allemaal van ergens moeten beginnen.

Zoals de fantastische quote van Vincent Van Gogh luidt: “I dream my painting and then I paint my dream.”, zo zijn ook al onze ideeën ontstaan.

Al onze ideeën ontstaan als een zaadje in onze gedachten. Het is aan jou als ondernemer om dat zaadje al dan niet aandacht te geven en te cultiveren tot de eerste versie van een uitgewerkt product of dienst.

Van zodra jij de eerste fase (of verder) van het creatieve denkproces bent doorlopen, komen wij in beeld. Tijdens een gratis brainstormsessie analyseren we samen waar je momenteel staat en waar je naartoe wenst te groeien.

Onze kernwaarde

In alles dat wij ondernemen, geloven wij in duurzame groei
Duurzame groei voor ons cliënteel, ons team en ons zelf. 

Door ons cliënteel de mogelijkheid te geven om hun diensten op een efficiëntere manier en in grotere aantallen te helpen verdelen, zorgen we niet alleen voor een gezonder bedrijf, maar ook voor een betere levenskwaliteit van de persoon (of personen) achter het bedrijf.

Ook voor ons hebben wij de investering gemaakt om de processen op de achtergrond te automatiseren waar mogelijk zodat de focus kan blijven op onze core business. Dàt wat we écht graag doen. Tegelijkertijd zijn wij in staat om meer klanten te dienen, meer te verdienen en kunnen we bij wijze van spreken op vakantie gaan wanneer we willen.

We maken van tijd jouw en onze meest waardevolle bron.

De vraag is nu alleen nog:

geloof jij ook in duurzame groei?
Ja, boek mijn GRATIS brainstorm in!
Designed with
by Digital Farmers