Hallo! Ik ben Michael, de webdesign farmer.

Ze zeggen dat mensen met hun ogen eten. Ik zorg ervoor dat je product er aantrekkelijk uitziet, zodat iedereen er een stukje van wilt hebben.
Lees meer

Het is niet zo moeilijk tegenwoordig om een ​​website online te zetten. Wat moeilijker is, is het maken van een website die uitblinkt en waar jouw bezoekers graag hun tijd doorbrengen om zo het gemiddelde online bezoekratio te optimaliseren. Net zoals fysieke winkels verleidelijke geuren toevoegen en hun producten op een strategische manier positioneren, doe ik dit met jouw website om de conversie te maximaliseren!

Hallo! Ik ben Yanice, de marketing farmer.

Het beste product op de markt hebben is niet voldoende. Ik zorg ervoor dat je doelgroep jouw stem hoort!
Lees meer

Ieder bedrijf is anders en heeft een andere marketingaanpak nodig. Het is belangrijk om de juiste mensen met de juiste boodschap op het juiste moment te benaderen en meestal meer dan eens. Er zijn veel manieren om dit te doen: ik selecteer de juiste aanpak en zorg ervoor dat jouw stem door zoveel mogelijk mensen wordt gehoord.

Hallo! Ik ben Mo, de technische farmer.

Ik werk graag op de achtergrond aan dingen waar iedereen baat bij heeft op de voorgrond. Ik zorg ervoor dat alle motoren goed draaien.
Lees meer

Hosting, laadsnelheden, plug-ins, API's ... Er zijn veel opties en alles verandert snel. Weet je niet zeker hoe al deze technische materie werkt of hoe het op jou van toepassing is? Ik ben je man! Ik zal ervoor zorgen dat jouw online aanwezigheid wordt aangedreven door de meest robuuste motor op de markt.

Hallo! Ik ben Louis, de video farmer.

Samen met Emilie breng ik leuke illustraties tot leven zodat mensen het gevoel hebben dat ze net je winkel hebben bezocht.
Lees meer

Als een afbeelding meer zegt dan duizend woorden, dan is een video... een miljoen woorden waard? Animatievideo's zijn fantastisch om complexe zaken visueel in beeld te brengen. Een goedgebouwde animatievideo is ook ideaal om op licht humoristische wijze met je kijkers om te gaan en hen zo een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Hallo! Ik ben Laurens, de SEO farmer.

Ik zorg ervoor dat mijn robotmaatje niet kan stoppen met praten over jou, en je voor duizenden mensen laat stralen!
Lees meer

Search Engine Optimization of SEO wordt soms wat overhyped, maar toch is het belangrijk. Er zijn manieren om ervoor te zorgen dat jouw product prioriteit krijgt wanneer er in de zoekmachines op bepaalde zoekwoorden wordt gezocht. Als je zonder enige advertenties op de eerste pagina van Google staat, groeit je zaadje al snel uit tot een boom met gouden vruchten!

Hallo! Ik ben Jordy, de content farmer.

Ik creëer mooie zinnen zodat jouw klanten je duidelijk kunnen begrijpen.
Lees meer

Je kent je bedrijf door en door, maar je worstelt hoe je dit alles op papier moet formuleren? Of misschien heb je gewoon een professionele hand nodig om een ​​paar dingen te tweaken en je document te controleren op grammatica en spellingsfouten?

Ik stel je alle vragen en schrijf een pakkende inhoud.
Mensen gaan zich de smaak van je product kunnen inbeelden door er alleen maar over te lezen!

Hallo! Ik ben Jonathan en ik creëer jouw brand.

Ik zorg ervoor dat je zelfs op de drukste markt de meest opvallende stand hebt.
Lees meer

Jouw merk is jouw verhaal, het maakt je authentiek en onderscheidt je van je concurrenten. Ik ontwikkel een coherent merkimago dat op alle verschillende communicatiekanalen weerspiegelt wie jij bent. Ik zorg ervoor dat mensen in contact komen met je verhaal, je product proberen en terugkomen voor meer!

Hallo! Ik ben Emilie, de illustratie farmer.

Ik heb al mijn collega's tot leven gebracht, zelfs mijzelf. Ze noemen me de architect van het digitale Universum!
Lees meer

Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden. Illustraties kunnen worden gebruikt om je product visueler in beeld te brengen en om een ​​bepaalde boodschap duidelijker te formuleren. Niet alleen is de boodschap zo gemakkelijker te begrijpen, maar met illustraties maak je alles ook veel gedenkwaardiger, persoonlijker en zóóó veel leuker!

Designed with
by Digital Farmers