solarsolutions

Uw expert in zonnepanelen sinds 2008

Webdesign
Full branding
Fotografie
Illustraties
Zelf projecten toevoegen

Wat had de klant nodig?

Medezaakvoerder André Deketelaere had door zijn bijna-niet-bij-te-houden succes de afgelopen 6 jaar geen bewuste tijd kunnen vrijmaken om zijn sterk verouderde website naar een autoritair digitaal niveau te brengen.

Bij een toevallige ontmoeting met medezaakvoerder Apollo werd er onmiddellijk gefinetuned om de koe bij de hoorns te vatten. 

Concrete wensen van de klant:
• Budget: €5000
• Aflevering binnen de 5 weken
• Een totale 'revamp'
• Lead-klare website
• Gebruik van Wordpress
• Upgrade visitekaartjes
• Upgrade presentatiemap
• Upgrade email-handtekening

Hoe hebben we dit gedaan?

Aangezien André graag een fysieke meeting verkoos, is onze project farmer naar Beerse gereden om het solarsolutions-project te bespreken. 

Na een klein uurtje nauwkeurig te luisteren naar de wensen van de klant alsook onze eigen input te geven, hebben we een vrijblijvende offerte opgesteld voor André. 

De dag nadien kregen we al goedkeuring en werd het project onmiddellijk in gang gezet.

Door het feit dat zijn voormalige website reeds geschreven teksten omvatte, konden we snel schakelen naar de eerste versie van het design. 

De nadruk lag hem op het uiterst efficiënt maken voor de klant om een offerte op te vragen of een afspraak vast te leggen.
Om de website-bezoeker te overtuigen zijn of haar gegevens achter te laten, was het natuurlijk essentieel om een eerste betrouwbare indruk te realiseren.

Na een kleine week korte communicatie tussen de project farmer en de webdesign farmer, waren we tot het eerste resultaat gekomen. André had nog een aantal opmerkingen die we over de loop van 2 uitgebreide revisierondes volledig tot in de puntjes van zijn verwachtingen hadden ingevuld. 

Nu was het aan onze development farmer om het statische design tot een levendige website te transformeren die bovendien ook makkelijk was in onderhoud. 

Zo kan André zelf zijn eigen website content aanpassen, de inkomende testimonials van zijn klanten goedkeuren en wijzigen (zoals zelf foto's toevoegen van de projecten) en komen alle offerte-aanvragen overzichtelijk in zijn mailbox terecht.

Terwijl onze development farmer hard aan het werk was, communiceerde de project farmer met de grafische farmer om de branding-elementen van solarsolutions nieuw leven in te blazen. 

Om maximaal vertrouwen te winnen van de buitenwereld, had André er voor gekozen een professionele fotoshoot te laten uitvoeren. Aangezien solarsolutions gekend staat o.w.v. haar transparante aanpak, vond hij het belangrijk om zijn toekomstig cliënteel maximale inzage te geven in zijn bedrijf.

Het project heeft in totaliteit ongeveer 4 weken in beslag genomen. 

Vraag je gratis brainstormsessie aan

Eén van onze Farmers staat te popelen om jouw project grondig te bespreken en
vervolgens een vrijblijvende offerte op te maken!

GRATIS brainstorm