Nikola Brussels

Independent Tesla dealer

Webdesign
E-commerece
Development
Content
Allerhande grafisch werk

Wat had de klant nodig?

Bruce Lanhove en Johnathan Wong, de twee ambitieuze zaakvoerders achter het succesvolle bedrijf Nikola Brussels te Londerzeel, waren op zoek naar een digitale partner die hen kon helpen om hun sales-productiviteit te verdubbelen zonder beroep te moeten doen op extra mankracht.

Verder wensten zij een volledige verfrissing van hun initiële website en moesten we met de nieuwe website een echt WOW-effect teweegbrengen.

Concrete wensen van de klant:
• Digitalisering en automatisering van de workflow
• Professioneel en betrouwbaar digitaal voorkomen
• WOW-effect
• Budget: €25 000
• Aflevering binnen de 12 weken
• Eenvoudig eigen beheer website en online shop

Hoe hebben we dit gedaan?

Ons team heeft na een grondige digitale vergadering met Bruce en Johnathan een strategisch plan uitgewerkt om van alle losse componenten, één gestructureerde flow te creëren.
In het geval van Nikola Brussels, was de bouw van een achterliggende online shop een vanzelfsprekende stap om productiever te werken. Combineer dit met onze brainstormtank van webdesign farmers en je krijgt een resultaat om U tegen te zeggen.
Hoewel de online shop wegens onderling overleg nog niet online mocht komen te staan, hebben wij er in de achtergrond voor gezorgd dat heel hun proces geautomatiseerd klaar staat.
Eens zij klaar zijn voor de volledige uitrol, zal hun cliënteel op minder dan één minuut tijd een nieuwe wagen kunnen aankopen door een voorschot te betalen. Eens dit voorschot betaald wordt, zal de wagen automatisch op gereserveerd komen te staan met de voornaam van de persoon die het voorschot heeft betaald.
Verder zijn er nog vele andere achterliggende zaken die we hebben geïmplementeerd om hen aanzienlijk veel tijd te besparen. Dat gaat van een arsenaal aan icoontjes en embleempjes die we vooraf hebben gecreëerd voor hen, tot een sterk versnelde, intuïtieve flow om zelf nieuwe wagens op de website te zetten.  
Er staan bovendien nog een aantal andere toffe dingen aan te komen, maar daar kunnen we voorlopig nog niets meer over zeggen! :-)

Vraag je gratis brainstormsessie aan

Eén van onze Farmers staat te popelen om jouw project grondig te bespreken en
vervolgens een vrijblijvende offerte op te maken!

GRATIS brainstorm