FutureYu

Ontmoet een nieuwe generatie van jonge individuen die zich verantwoordelijk stellen voor hun eigen toekomst en die van elkaar.

Webdesign
Full branding
Webflow
Video's
Content
Fotografie
Marketing: lead-generatie
Social media kickstart

Wat had de klant nodig?

FutureYu bestaat uit een team van zelfstandige future advisors die hun leeftijdsgenoten helpen hun financiële toekomst  te verzekeren. 

Aangezien zij een heel drukke agenda hebben en wij reeds heel wat ervaring hebben opgebouwd, hadden wij carte blanche gekregen om onze creativiteit volledig bot te laten vieren.

Concrete wensen van de klant:
• Budget: €6 000
• Aflevering binnen de 5 weken
• Lead-klare website voor klanten en nieuwe agenten
• Online marketing
• Volledige branding

Hoe hebben we dit gedaan?

Het feit dat zowel Mo als Apollo (zaakvoerders van Digital Farmers) enige achtergrond hebben in de verzekerwereld, is dit project zeker ten goede gekomen. 

We zijn eerst met alle farmers aan tafel gaan zitten om te brainstormen over hoe we de branding van FutureYu zouden vormgeven. 

Eens het concept gedefinieerd was, was onze content farmer als eerste aan zet om de webteksten uit te schrijven. 

De webteksten werden enkele dagen later aangeleverd zodat de webdesign farmer van start kon gaan. 

In de tussentijd werden er 2 data vastgelegd met onze fotografie- en video farmer om de website met professioneel beeldmateriaal te verrijken. 

Eens de webdesign farmer met het eerste design klaar was, hadden wij een duidelijk overzicht voor welke delen van de website, we welke foto's en video's nodig hadden. 

We schreven bijgevolg enkele vragen uit voor de video-interviews die we gingen afnemen alsook enkele poses die we zeker moesten hebben. 

Dankzij een goede voorbereiding zijn we in staat geweest om maar liefst 5 video's te filmen en een hele hoop fantastische foto's te trekken op slechts 4 uur tijd. 

Nadien hebben we nog een tweede fotoshoot ingepland met de rest van het team.
Onze georganiseerde fotoshoots zijn voor iedereen altijd puur plezier en zouden we nog bijna kunnen verkopen als een toffe teambuilding activiteit! :-)

Terwijl onze fotografie- en video farmer druk bezig was met het nabewerken en het creëren van een outro voor de filmpjes, was de webdesign farmer bij de laatste revisieronde aangekomen. Opvallend voor dit project, is dat er geen inspraak is geweest van onze klant tijdens de revisierondes. Zoals eerder vermeld hadden we volledige carte blanche van hun gekregen en hebben we bijgevolg de revisierondes intern gehouden. 

Van zodra het design volledig klaar was, begon onze development farmer met heel de website functioneel te maken. 

Ondertussen waren ook alle foto's en filmpjes doorgekomen waardoor de grafische farmer van start kon gaan met alle nodige branding elementen. Denk dan aan de visitekaartjes van iedere agent, de sociale omslagfoto's, emailhandtekeningen, cursusblokken, social post templates, pennen en stickers. 

Terwijl de development farmer bezig was, begon de marketing farmer ook alvast met het uitwerken van de marketing campagnes. 

Zoals je kan zien zien, was het alle hens aan dek voor dit project. :-)
Doordat wij echter volledige creatieve vrijheid hebben gekregen, was iedere farmer van ons volledig in zijn of haar nopjes waardoor we met enorm veel extra liefde aan het FutureYu-project hebben kunnen werken.

We waren bijgevolg één week vroeger klaar dan nodig en genereren nu op dagelijkse basis leads voor onze klant!

Vraag je gratis brainstormsessie aan

Eén van onze Farmers staat te popelen om jouw project grondig te bespreken en
vervolgens een vrijblijvende offerte op te maken!

GRATIS brainstorm