Digital Farmers
webdesign
branding
marketing
social media
animatie video
grafisch design

Wij helpen ambitieuze ondernemers digitaal te lanceren.

Onze WEBSITES beginnen al vanaf €595!

Vertrouw ons je idee toe.

Wij brengen je idee tot leven...

...en voegen er gezonde voedingsstoffen aan
toe als je dat wenst.

... zodat jij er de vruchten van kan plukken!

Plant mijn zaadje

Uitmuntende communicatie
en dus een uitmuntende prijs.

Wist je dat in de digital agency-industrie het grootste deel van je betaalde uren wordt opgebruikt aan het communicatieproces in plaats van het creatieproces? Auwtch!

Onze farmers hadden hier een hekel aan. Wij willen creëren! En we zijn er zeker van dat ook jij liever je geld besteedt aan iets anders dan uitgebreide koffiepauzes, toch?

every other agency
Digital Farmers

Zodra je hebt besloten wat je wilt, ontvang je van ons een lege vragenlijst die je op je eigen tempo kan invullen zodat wij je project en je doelen beter kunnen leren kennen. Dit mag kladwerk zijn!

Op basis van je antwoorden gaan onze digital farmers aan de slag aan jouw meesterwerk.

We presenteren je project in een afgeschermde, digitale omgeving. Je zal eender waar op het design kunnen klikken om opmerkingen toe te voegen en je kan zelfs je vrienden en familie uitnodigen om hun feedback te vragen!

Wist je dat?

Ieder project komt standaard met 1 GRATIS revisieronde en je kan tijdens deze revisieronde zoveel opmerkingen plaatsen als je wilt. Slechts 15% van onze klanten tot nog toe, hebben meer dan 1 revisieronde nodig gehad.

Wij vervullen je extra wensen en voltooien je project zo snel mogelijk!

Groei op je eigen tempo

Wij strippen het project tot datgene wat echt belangrijk is. En als je van onze extra diensten gebruik wilt maken om je groei te stimuleren, is die mogelijkheid er ook.
Nu of later.

Love badge

We geven je de mogelijkheid om een ​​kleine badge op je website te plaatsen en royale commissies van €100 te verdienen voor iedere persoon die je naar ons doorverwijst. Over een passief inkomen gesproken!

VIP-behandeling

Als bestaande klant kan je kiezen tussen onze vaste serviceprijzen of geniet je van ons bescheiden uurtarief van slechts € 39/uur in het geval je in de toekomst nog meer hulp nodig hebt.

Onmiskenbare voordelen die ieder bureau zou moeten aanbieden, maar dat niet doet:

Uniek design voor
jouw uniek idee
Toonaangevende oplevertermijnen
Keuzevrijheid in hosting
Unique design for your
unique idea
Industry-leading
turnaround times
Freedom of choice hosting

"De grote strijd waarmee digitale bureaus worden geconfronteerd, is voornamelijk het eindeloze heen-en-weer communiceren tussen de klant en ieder lid van het bureau, resulterend in hogere prijzen voor de klant en minder productieve tijd voor het bureau."

Wist je dat?

Aangezien wij internationaal actief zijn, dien je je BTW niet vooruit te betalen wanneer je beschikt over een geldig BTW-nummer!
Geïnteresseerd om ons team te versterken als zelfstandige vertegenwoordiger in de provincie Antwerpen? 
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Designed with
by Digital Farmers